Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml
  • Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml

Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml

19,90 zł
Cena jednostkowa: 0,398 zł / ml
Brutto

BIO Olej z czarnuszki– nierafinowany, zimnotłoczony
Olej z czarnuszki zwany złotem faraonów posiada wszechstronne właściwości. Niweluje
niedoskonałości oraz podrażnienia skóry. Wspomaga walkę z trądzikiem, wygładza rany i przyśpiesza
ich gojenie. Nawilża i napina skórę. Działa przeciwzmarszczkowo. Zapobiega nadmiernemu wypadaniu
włosów, wzmacnia je i odżywia.

Naturalny - Bez konserwantów

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml

Olej z czarnuszki to w 100% naturalny, tłoczony na zimno i nierafinowany olej o wszechstronnym
zastosowaniu. Utrzymuje skórę w dobrej kondycji i zapobiega przedwczesnemu starzeniu. Olej z
czarnuszki łagodzi stany zapalne, wspomaga walkę z niedoskonałościami i reguluje wydzielanie
sebum. Skóra staje się bardziej elastyczna i odporna na działanie czynników zewnętrznych.

Świetnie sprawdza się w łagodzeniu objawów trądziku pospolitego, w nawilżaniu oraz regeneracji
podrażnionej skóry. Zmniejsza swędzenie, zaczerwienia i inne objawy reakcji alergicznych.
Dodatkowo poprawia gospodarkę lipidową, szczególnie skóry łojotokowej i trądzikowej –oczyszcza
pory i nie zatyka ich przez co zapobiega powstawaniu zmian trądzikowych. Stosowany na skórę głowy
eliminuje problem z nadmiernym przetłuszczaniem się włosów. Dzięki zawartości aminokwasów
poprawia koloryt skóry, a także doskonale

Kosmetyk posiada certyfikat:
Produkt BIO – certyfikat wydany przez AGROBIOTEST
BEZ konserwantów,
BEZ GMO, CRM, SLS i parabenów. Produkt 100% naturalny

DZIAŁANIE

Olej z czarnuszki polecany jest szczególnie osobom z cerą alergiczną, skłonną do częstych stanów
zapalnych i podrażnień. Doskonale sprawdza się też w pielęgnacji cery wrażliwej, suchej i trądzikowej.

  • Świetnie odżywia suche, zniszczone włosy.
  • Ma działanie ochronne, zmiękczające i nawilżające,
  • Łagodzi stany zapalne, podrażnienia i objawy trądziku,
  • Działa kojąco na zaczerwienioną skórę
  • Eliminuje swędzenie, pieczenie i objawy reakcji alergicznych,
  • Ma właściwości ściągające,
  • Reguluje wydzielanie sebum,
  • Ma działanie antybakteryjne i antyoksydacyjne,
  • Wygładza i uelastycznia skórę,

SPOSÓB UŻYCIA:

Do ciała:
Olej wmasuj w skórę do całkowitego wchłonięcia. Przed użyciem, zalecane jest wykonanie peelingu by
usunąć martwy naskórek i nadmiar sebum, aby skóra mogła swobodnie wchłonąć olej. Najlepsze
rezultaty osiągniesz wmasowując olej na wieczór przed snem. Składniki aktywne będą mogły wnikać w
skórę przez całą noc. Skóra od razu będzie bardziej miękka, rozświetlona, wygładzona.


Do twarzy:
Olej wmasuj kolistymi ruchami po demakijażu w skórę twarzy i dekoltu. Masaż wykonaj delikatnie
opuszkami. Czynność tę najlepiej wykonywać codziennie wieczorem, przed snem.


Do włosów:
Wetrzyj olej w skórę głowy oraz włosy i ich końce. Pozostaw przez około 30 minut, po czym umyj
dokładnie włosy. Dzięki temu, Twoje włosy nabiorą blasku, będą bardziej elastyczne, a także
pozbędziesz się rozdwojonych końcówek.

SKŁAD:

100% olej z czarnuszki BIO

Producent: Bioolja Sp. z o.o. Łukawiec 265 C, 36-004 Łąka

Bio Olja
5908217974303

Opis

Pojemność
50ml

Opinie

Napisz swoją opinię

Bio Olja olejek z czarnuszki naturalny certyfikowany 50ml

BIO Olej z czarnuszki– nierafinowany, zimnotłoczony
Olej z czarnuszki zwany złotem faraonów posiada wszechstronne właściwości. Niweluje
niedoskonałości oraz podrażnienia skóry. Wspomaga walkę z trądzikiem, wygładza rany i przyśpiesza
ich gojenie. Nawilża i napina skórę. Działa przeciwzmarszczkowo. Zapobiega nadmiernemu wypadaniu
włosów, wzmacnia je i odżywia.

Naturalny - Bez konserwantów

Napisz swoją opinię