Nowy Esent olej rycynowy nierafinowany 100 ml Zobacz większe

Olej rycynowy nierafinowany Esent 100 ml

5902574359582

Esent

Nowy produkt

Naturalny Olej rycynowy nierafinowany, tłoczony na zimno Esent 100 ml

Więcej szczegółów

24h

7.99 zł (Sprawdź koszty wysyłki)

Poczta list ekonomiczny ( 7.99zł )
Poczta list ekonomiczny ( 7.99zł )
Koszt: 7.99 zł
Paczkomat - przedpłata ( 12.90zł )
Paczkomat - przedpłata ( 12.90zł )
Koszt: 12.9 zł
GLS kurier przelew ( 14zł )
GLS kurier przelew ( 14zł )
Koszt: 14 zł
GLS kurier POBRANIE ( 17zł )
GLS kurier POBRANIE ( 17zł )
Koszt: 17 zł
Za granice do UE ( 69,99zł )
Za granice do UE ( 69,99zł )
Koszt: 69.99 zł

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 1 punkt lojalnościowy. Twój koszyk wyniesie 1 punkt lojalnościowy które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0.20 zł.


12.99 zł brutto

Opis

Kod producenta5902574359582
Pojemność100 ml

Więcej informacji

Olej rycynowy z racji swoich właściwości jest używany w medycynie, kosmetologii oraz w przemyśle spożywczym.Olej rycynowy zastosowanie :Olej rycynowy na trądzik - łagodzi zmiany trądzikowe i pojedyncze niedoskonałości - należy nałożyć go punktowo na wypryski.Olej rycynowy na rzęsy - sprawdzi się jako odżywka do rzęs, przy regularnym stosowaniu rzęsy będą szybciej rosły i będą zdecydowanie bardziej pogrubione. Olejek rycynowy na paznokcie - jako serum do paznokci i skórek, stosowany regularnie wzmacnia i wygładza płytkę, paznokieć jest odżywiony nie łamie się.Olej rycynowy na włosy - dodawany do maski na włosy dodatkowo pielęgnuje i wzmacnia łuskę włosa. Włosy są widocznie odżywione, nawilżone i wygładzone. Przyspiesza porost włosów.Działanie:zmniejsza przebarwienia trądzikowe i skórne łagodzi trądzik i zmiany trądzikowe pogrubia i wzmacnia rzęsy przyspiesza porost włosów wzmacnia paznokcie nawilża suche i zniszczone włosy zmniejsza widoczność bliznStosowanie : Olej używać w połączeniu z innymi kosmetykami, albo bezpośrednio na skórę, włosy czy paznokcie.

Olej rycynowy z racji swoich właściwości jest używany w medycynie, kosmetologii oraz w przemyśle spożywczym.

Olej rycynowy zastosowanie :

Olej rycynowy na trądzik - łagodzi zmiany trądzikowe i pojedyncze niedoskonałości - należy nałożyć go punktowo na wypryski.

Olej rycynowy na rzęsy - sprawdzi się jako odżywka do rzęs, przy regularnym stosowaniu rzęsy będą szybciej rosły i będą zdecydowanie bardziej pogrubione.

Olejek rycynowy na paznokcie - jako serum do paznokci i skórek, stosowany regularnie wzmacnia i wygładza płytkę, paznokieć jest odżywiony nie łamie się.

Olej rycynowy na włosy - dodawany do maski na włosy dodatkowo pielęgnuje i wzmacnia łuskę włosa. Włosy są widocznie odżywione, nawilżone i wygładzone. Przyspiesza porost włosów.

Działanie:

  • zmniejsza przebarwienia trądzikowe i skórne
  • łagodzi trądzik i zmiany trądzikowe
  • pogrubia i wzmacnia rzęsy
  • przyspiesza porost włosów
  • wzmacnia paznokcie
  • nawilża suche i zniszczone włosy
  • zmniejsza widoczność blizn

Stosowanie : Olej używać w połączeniu z innymi kosmetykami, albo bezpośrednio na skórę, włosy czy paznokcie.

Opinie

Napisz opinię

Olej rycynowy nierafinowany Esent 100 ml

Olej rycynowy nierafinowany Esent 100 ml

Naturalny Olej rycynowy nierafinowany, tłoczony na zimno Esent 100 ml

Produkty powiązane

30 innych produktów w tej samej kategorii: